11 februari 2021

2021 Trend ; Re-Green Village

De frisheid en kalmte van een modern-traditionele sfeer, een thuisgevoel van aardetinten waarin oost en west elkaar ontmoeten, en de sympathie en vitaliteit van de natuur centraal staan.

Steekwoorden

  • Sympathiek
  • Aarde, terra, zand
  • Veld- en droogbloemen
  • Thuisgevoel
  • Fris en vitaal
  • Herkomst en traditie

‘LIFE IS ALL ABOUT GROWING AND CREATIVITY.’

In een decor van een moderne countryclub brengen we een hommage aan Moeder Aarde. Een neo-western waarin alles draait om de natuur en al het moois dat zij creëert. We verzamelen hier terra tinten van over heel de wereld, van Uluru rood tot Sahara beige. Rood, terra, cognac en cameltinten zorgen voor een traditionele sympathieke vibe. De tinten en patronen zijn vooral mat, aangevuld met hier en daar een glazen of metalen voorwerp. We zien streeppatronen op keramiek, terracotta en mandwerk.

We omarmen de pracht en praal van onze eigen tuin. We verbouwen zelf groente en fruit. Ook op kleine balkons en terrassen wordt volop gespeeld met zelfvoorziening en herkomst benadrukking. Bloempotten met kruiden op tafels, bloemen die bijen aantrekken, onkruid tussen de tegels, we geven de natuur vrij spel. Maar ook sober ingerichte veranda’s en overkappingen van hout, gehuld in moderne Marrakesh look.

SLIM, MOOI EN TRADITIONEEL

Binnen komt deze trend tot leven met illustraties van landschappen, groentesoorten en bloemen. Veldboeketten in aardewerken vazen, handgeknoopte kleden en manden versieren het interieur. Het herbarium is terug als eerbetoon aan de eigen tuin. Decoratie en bloempotten zijn functioneel en gemaakt van sympathieke materialen, waarbij gekeken wordt naar de herkomst en productiewijze. We volgen onze intuïtie en gaan voor slimme, mooie en traditionele oplossingen die ons respect voor de natuur benadrukken.

Een prachtig gestreepte aardewerken schaal voor de eieren, een cowboy cactus op de houten patio, een luchtzuiverende Calathea in een duurzaam keramieken pot, een Strelizia in een eco-TS Cera-Mixpot die ’s winters binnen staat en ’s zomers buiten. We gooien niets meer weg, alles verdient een tweede leven. We worden gelukkig van creatieve oplossingen en vernuftigheid. We herontdekken waar en wie we zijn. We zijn gelukkiger met minder en dat is ware rijkdom.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt