De Cera-Mix collectie

Onze Cera-Mix collectie is gemaakt om het leven groener te maken. De potten zijn gemaakt met gerecycled kunststof en afgewerkt met een mooie, natuurlijk ogende finish die ook weerbestendig is. De potten zijn sterk en lichtgewicht, met een tijdloze look. De Cera-Mix serie komt in vele maten en vormen, waaronder de veelzijdige ronde Nova serie en een rechthoekige serie genaamd Nimar.

EEN SPECIALE COLLECTIE BLOEMPOTTEN

Onze Cera-Mix serie is een speciale collectie potten en items geschikt voor buiten. TS Cera-Mix is gemaakt met gerecycled kunststof en natuurlijk steenpoeder. De collectie is voorzien van stoere steen finish. Het geheel heeft een zeer natuurlijk look en feel en lijkt echt op zwaar robuust steen. De potten zijn daarentegen verrassend licht in gewicht en tegen alle weersomstandigheden bestendig. Gecombineerd met de enorme veelzijdigheid en praktische kant, maakt dit de Cera-Mix serie een zeer populaire en bijzondere serie.

TS Collection heeft gekozen voor een tijdloos kleurenpallet bestaande uit Blackwash, Stone, Concrete grey en Grey. Deze kleuren kunnen bijzonder goed worden gecombineerd en gemixt, in alle seizoenen en stijlen. De eigentijdse Terrazzokleuren zorgen voor een frisse stijlvolle look!

CERA-MIX NOVA & NIMAR

De moderne serie Nova van Cera-Mix komt met vele items en mogelijkheden en is verkrijgbaar in verschillende formaten, potten, vazen, planters, schalen, hangers, balkonbakken en schotels. Deze serie is zo veelzijdig als dat de consument creatief is, je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Voor de liefhebbers van rechte lijnen, hebben we in 2020 de serie Nimar geïntroduceerd.

De meeste items zijn voorzien van een uniek drainagesysteem waardoor planten langer mooi blijven.

De unieke eigenschappen van Cera-Mix

Kijk voor de bijzondere, milieuvriendelijke eigenschappen van Cera-Mix potten op de sticker aan de binnenkant van iedere pot.

  • Eco-vriendelijk
  • 100% gerecycled
  • 100% recyclebaar
  • All weather proof
  • Drainage systeem
  • Multi functioneel

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt