4 augustus 2018

Indoor trends 2018

Ieder jaar creëren wij onze eigen trend thema’s. De thema’s voor de indoor collectie 2018 zijn Denim Raw, Lovely Nature en Tropical Botanic. De drie thema zijn uitgesproken, eigenzinnig en extravagant. Van lief naar stoer, van romantisch naar exotisch, van sober naar uitbundig en kleurrijk. Welke trend spreekt jou het meeste aan en versterkt jouw persoonlijke stijl het beste?

Denim Raw

Denim Raw is een stoer en chique inspiratietrend met authentieke accenten. Een rauwe stijl met natuurlijke accenten. De donkerblauwe kleur draagt de boventoon in deze stijl en is goed te combineren met diepe, warme kleuren zoals groen, zand en roest.

Denim Raw combineert stijlvolle vintage met coole kekke kleuren en structuren. Plaats een aantal shiny eyecatchers zoals de handgemaakte Cresta en voeg daar meer ingetogen robuuste potten aan toe. Kies planten met grote bladeren en lage sterke planten zoals de pannenkoekenplant en andere succulenten. Potten die deze stijl een warm hart toe dragen zijn potten in blauwtinten en potten met een verweerde look zoals Amber. Maar ook shiny eyecatchers zoals Cresta light blue voelen zich goed thuis in deze trend.

Lovely Nature

Hou van de natuur en laat dat zien met pasteltinten en zachte natuurlijke kleuren zoals hemelsblauw, mintgroen en muisgrijs. Decoreer je interieur met vogels en matte potten en items. Fluitend ontdekken!

De Lovely Nature trend is romantisch en sober. Door de zachte kleuren komen groene bladeren en bloemen nog beter tot hun recht. Zo worden natuurlijke kleuren geaccentueerd. We zien met de hand gemaakte bloem- en plantstructuren op sprookjesachtige potten die de prachtige vormen van de natuur benadrukken. Decoratieve items brengen extra accenten aan. We gebruiken veelal structuren, patronen en tinten die van nature in materialen aanwezig zijn zoals bij de potten en items Lieke, Amaryllis en Noor. Zo komt je interieur werkelijk tot leven.

Tropical Botanic

Haal meer groen naar binnen. Creëer botanische sferen en je eigen urban jungle met kleurrijke houten items, natuurlijke materialen en vooral veel mooie potten en groene planten. Dat zorgt voor sfeer in huis!

Hét antwoord op de urban jungle trend is ons Tropical Botanic thema vol groen en oranje- en roesttinten. Niets is teveel in dit thema. Gebruik zoveel structuren en materialen als je wilt. Geglazuurde keramiek potten doen het vooral heel goed in deze weelderige trend. Mix en match en gebruik zoveel mogelijk groen. Planten op tafel, op de grond of aan de muur. Zolang ze maar in een gave pot zitten is het goed. Potten die het Tropical Botanic thema uitdragen zijn bijvoorbeeld Lux, Cresta en Bloom.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt