Love is in the air

Als we denken aan Valentijnsdag, denken we ook gelijk aan bloemen. Ga je voor de veilige weg? Een bos rode rozen? Tegenwoordig is het veel leuker om kleurrijke boeketten te geven die een betekenis hebben. Het is ook interessant om eens te kijken naar een bloem+pot combo. In deze blog vertellen we welke combinaties het best bij Valentijnsdag passen. Zodat je geliefde helemaal blij van je wordt????.

Kate

De vaas Kate in de kleur valentine past perfect bij het thema liefde. Deze vaas is gemaakt van prachtig gekleurd glas. Kate is traditioneel geblazen en dus is iedere Kate net eventjes anders, en een echt uniek item. Wij maken gebruik van meerdere kleuren glas waardoor fabelachtige patronen en structuren ontstaan. Als je opzoek bent naar iets aparts voor je geliefde is Kate echt helemaal iets voor jou. In deze vaas kan een mooi boeket waardoor het plaatje kloppend is!

Carol

De Carol is een echte eyecatcher. Zeker als je haar decoreert met stijlvolle Lisianthus bloemen. Carol geeft jouw interieur een nieuwe stijl. Deze pot heeft een mooie glanzende afwerking wat zorgt voor extra contrast. Carol is gemaakt van hoogwaardig keramiek met een mooie poreuze structuur, die niet 100% waterdicht is. In combinatie met een waterdichte inlay van TS Collection is deze pot uitermate geschikt voor een mooie bos bloemen. Geliefden zullen hier erg blij van worden. Met de Carol kun je niet misgaan.

Evi

Deze pot komt uit onze TS Handmade collectie. Evi is gemaakt door echte vakmensen die natuurlijk materiaal hebben gebruikt. Alle potten zijn werkelijk uniek. Dit komt mede omdat, de pot meer dan 20 keer door de handen van ambachtsmannen gaat. Een echt staaltje vakwerk. Deze pot past het best bij een mooie kleurrijke plant, zoals de Begonia. De combinatie van vakmanschap met een levende plant is pure liefde, daar kan geen meubelstuk tegenop. De pot was eerder al verkrijgbaar in antique bronze en is nu ook verkrijgbaar in de liefdevolle kleur vintage pink.

Niet zo’n liefhebber van een roze bloempot? Het zij je vergeven. We hebben genoeg keuze hoor. Check de slider voor meer inspiratie.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt