Potfulness

Potfulness betekent meer dan ‘een pot die vol is’. Het is de gezondste en groenste weg naar geluk. We gaan zen de winter in met natuurlijke potten, planten én yogahoudingen. Rare combinatie? Wij zien juist alleen maar raakvlakken!

The green way to happiness

Je wist natuurlijk al dat planten je huis gezonder maken. Planten knappen het vuile werk voor je op. Ze zuiveren de lucht en zorgen voor een aangenaam klimaat. Ze maken je huis gezelliger en persoonlijker. Ontspan je lijf en geest in je eigen groene oase. Omringd met planten in potten van natuurlijke materialen. Want in een groene omgeving ben je op je best. Dat houdt niet op bij planten, daar begint het pas!

Je voelt je fijner en gezonder in een natuurlijke omgeving. Het bos in, wandelen over de akker, uitwaaien aan zee. De natuur doet je goed. Helaas is voor velen van ons het bos niet om de hoek. Maar als jij niet naar de natuur kan, dan halen we de natuur toch gewoon naar jou? Met planten en producten die direct uit de natuur komen, wordt je interieur groener en gezonder dan ooit. Voor onze producten gebruiken wij de beste en mooiste, 100% natuurlijke grondstoffen. Duurzame klei wordt met de hand gemodelleerd tot modieuze bloempot. Stuk voor stuk, met de hand?! Yep, zelfs al die mooie manden zijn met de hand gevlochten van duurzame materialen zoals zeegras en bananenblad. Wij vinden dat heel prettig én belangrijk, net als de makers trouwens. Want onze handwerkers houden écht van hun ambachtelijke werk. Het staat zelfs op het etiket: ‘Made by hand with love.’ Dat onderscheidt een TS Naturals mand van een gewone mand. Liefde maakt het verschil. Zo simpel is het. Jouw thuis is jouw groene weg naar geluk.

In balans

Stap op de mat met je potten en planten. Ontspan, ontstress en kom in balans met yoga.

“Yoga brengt rust in je geest terwijl je je spieren traint en bindweefsel oprekt. Show your inner wonder woman met de wicked warrior pose. Met lichtgewicht Stef moet het lukken ;)”

Volg je groene hart

Wel eens van chakra’s gehoord? Je lichaam heeft zeven chakra’s, of energiegebieden, die worden vertegenwoordigd door een kleur. De kleur van de hartchakra is groen. Hoe kan het ook anders? Deze chakra staat voor liefde. Liefde geven, liefde ontvangen en liefdevol in het leven staan. De groene evolutie vertelt ons vanuit het hart te leven en onze intuïtie te volgen. Doen wat goed is voor de mens en voor de aarde, doen wat goed voelt. Daar horen bewuste, verantwoorde keuzes bij die bijdragen aan een gezonde groene aarde.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt