10 januari 2022

Trend 2022; Global Essence

‘Back to the Roots’

We maken een frisse start in 2022, met verse prioriteiten en een heldere kijk op de wereld. We leren te leven van binnen naar buiten. We kiezen rustige, natuurgetrouwe kleuren en een rustieke vormgeving. Op het eerste oog lijkt deze stijl veilig, sober en alledaags. Maar kijk je beter, dan begrijp je waar het echt over gaat. Want juist die eenvoud zorgt voor breekbaarheid, en dat straalt onmiskenbare zelfverzekerdheid en kracht uit. Als een kijk in de ziel, zonder opsmuk. De 2022 trend Global Essence brengt ons letterlijk ‘Back to the Roots’.

DE DRIE PIJLERS VAN GLOBAL ESSENCE TREND

Oorsprong speelt een enorme rol in de Global Essence stijl. De essentie, individualiteit en echtheid, daar gaat het om. Dat zien we terug in materiaalkeuze en kleurgebruik, maar ook in de bijna klassieke vormgeving. We zijn dol op handgemaakte items zoals manden van zeegras en Europees keramiek. Er is ook aandacht voor duurzaamheid en recycling. Dit zijn de drie pijlers van de Global Essence trend:

  • Aandacht en trots voor traditie en ambacht
  • Aardetinten met hartverwarmende terra’s als accentkleuren
  • Eenvoudige rustieke vormgeving

Vanuit de pijlers van de trend TS Collection’s ontwerpers aan de slag. Het designteam sloeg driftig aan het tekenen en creëren, en stuurde onze inkopers op pad met het Global Essence trendboek. Nu, heel veel maanden later, staan deze producten in de winkels te schitteren. Klaar voor jou, om ontdekt te worden.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt