1 februari 2022

Trend 2022; Sweet Charm

‘Go with the flow’

De tweede trend voor 2022 die we mogen presenteren hebben we Sweet Charm genoemd. Deze stijl is frivool, vrolijk en elegant. Want we hebben wel behoefte aan wat lichtvoetigheid, speels en luchtig. De kringloop van het leven verwondert ons. We genieten volop van de seizoenen en al het moois dat de natuur ons brengt. We beseffen meer dan ooit dat geluk ‘m zit in de kleine dingen. En daar genieten we dan ook van met volle teugen. Dat wil niet zeggen dat we naïef of roekeloos te werk gaan, integendeel. Onze band met de aarde zorgt voor vertrouwen. We laten ons meevoeren door wat het leven ons geeft, en gebruiken deze input om sturing te geven aan onze individuele stijl.

SWEET CHARM IN VOGELVLUCHT

De kringloop van het leven staat aan de voet van de trend Sweet Charm. Het verwijst naar de verandering van de seizoenen, maar ook het verouderingsproces van alles dat leeft. Het ontstaan en vergaan van een enkel simpel blaadje, het leven zelf, de globale klimaatverandering. Hoe gaan we om met de plek waar we leven? Wat beweegt ons? We hebben grote interesse in vreemde plekken, frisse oplossingen en andere culturen. Onze relatie met de natuur vormt de basis van ons bestaan, het zorgt voor waarde en betekenis. In de trend Sweet Charm zien we een aantal kernpunten:

  • wereldse invloeden, geïnterpreteerd op charmante wijze
  • materialen, patronen en texturen geïnspireerd door de natuur
  • zachte vriendelijke blauw- en groentinten met warme roze accenten

Eenmaal uitgefilosofeerd, kreeg het Sweet Charm moodboard vorm. Tijd voor het inkoopteam om te ‘gaan met de flow’ en de juiste producten uit te zetten. Het resultaat mag er wezen en is te zien in de tuincentra en groenwinkels.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt