21 april 2020

Trendstijl Bohemian Blossom

Het Bohemian Blossom type is altijd in beweging en dat zie je terug in het interieur. Het neemt je mee op reis naar een knusse wereld vol kleur, bloemen en prints. Deze stijl is een bombastische weergave van vreugde en vrijheid in het stadse nomaden bestaan. Persoonlijke herinneringen worden op creatieve wijze verwerkt in de tuin, waardoor een festival vibe wordt gecreëerd. We willen het gevoel hebben dat we op reis zijn, het gehele jaar door.

‘De wereld is mijn speeltuin.’

Je creatieve persoonlijkheid komt volledig tot bloei in deze festival vibe vol kleur, bloemen en prints. Een uitbundige weergave van kleurrijke herinneringen in je urban lifestyle.

Persoonlijke herinneringen verwerken we op creatieve wijze in het interieur. Er ontstaat een festival vibe met talloze verschillende materialen, oersterke planten en kleurrijke bloemboeketten.

Wees creatief, sociaal, creëer jouw eigen kleurrijk en knus interieur met opgewekte, zonnige kleuren. Leef enthousiast, zorgeloos en maak de mooiste herinneringen door het mix & matchen van diverse materialen en prints samen met de mooiste bloemen en planten.

Planten & materialen

We zien veel verschillende materialen, kleuren en prints. We zijn niet selectief, er is altijd plek voor een nieuwe potten, planten en woonaccessoires. We gaan vrolijk ‘all the way’ en mixen en matchen waar we kunnen. Touw, macramées, Oosterse tapijten, shiny metaal, glanzend keramiek, potten met patronen en structuren. Alles kan in deze hippie vrijgevochten stijl.

Het groen in deze trendstijl is een basis van daadkrachtige taaie planten zoals Aloë Vera, Ficus Elastica en Sansevieria aangevuld met uitbundig kleurrijke bloemboeketten. Dus haal je woonplanten naar buiten en laat ze genieten van de zon. Creëer een cactus corner met alle bloempotjes en laat je persoonlijkheid tot bloei komen.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt