9 mei 2020

Trendstijl Wild Deluxe

Laten zien waar je voor staat en wie je bent, dat is Wild Deluxe. Een stijl die geen angst kent als het gaat om keuzes maken. Durf, diepgang en karakter zien we terug in grote potten met planten, diepgekleurde wanden en opvallende eye-catchers. Maar ook juist verzamelingen van kleinere items bij elkaar die, net als een kudde dieren, samen een sterk statement maken. We zien een donkere basis van bruintinten met accentkleuren uiteenlopend van okergeel tot paars en goud. Dit zien we ook bij de materialen gebeuren, van stoer beton en leder tot zachte vachtjes en suède. Het gaat hier allemaal om de juiste kleur- en materiaalkeuze. De unieke samenstelling van glimmend en mat, zacht en hard, donker en fel is cruciaal en zorgt ervoor dat het interieur een spiegel is van persoonlijke ervaringen en karakter.

Wild Deluxe planten

Het Wild Deluxe weet wat het wil en maakt keuzes voor de lange termijn, het is zeker geen vluchtig type. Hierbij passen grote sterke en altijd groene woonplanten zoals de Strelizia Nicolai, Monstera Deliciosa, Philodendron Martianum en Alocasia Odora. What you see is what you get, is het motto van deze groentrend.

De Wild Deluxe tuin

In de eigenzinnige Wild Deluxe tuin is het een waar avontuur. Krachtige uitgesproken kleuren, grote potten met boompjes, losse blikvangers en stoere meubels zorgen samen voor prachtige, praktische tuin. Een goed georganiseerde wildernis met mooie solide producten die in alle seizoenen voor je klaar staat. Deze tuin is een doelbewuste spiegel van de eigen levensstijl, de mooiste herinneringen en verste reizen.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt