4 maart 2019

Trendstyle van 2019; Green Energy

We zijn op zoek naar contact met de natuur. We snakken naar meer ruimte en lucht, en vooral meer positieve energie. En dat is precies wat de trendstyle van 2019; Green Energy, je brengt. Een sprankelend, vrolijke en energieke sfeer in huis, én in je tuin. Binnen en buiten gaan we steeds bewuster om met de aarde, de natuur en onszelf. We geven de voorkeur aan natuurlijke en duurzame producten. We willen ook thuis verbonden zijn met de aarde, het gevoel hebben dat we volop in de natuur leven, alsof we altijd op vakantie zijn. Een gevoel van vrijheid en optimisme, daar gaat het om.

Green Energy is een zonnige groentrend met feelgood kleuren zoals limoen, geel en groen. Hier en daar vind je blauw- en grijstinten terug als accenten in de potten en accessoires. Het is een uitbundig botanisch thema met tropische planten, opgewekte bloemenprints, een tintje Mediterranée en veel functionele decoratie. Speelse combinaties die we terugzien zijn keramische potten met vetplanten, manden met citrusboompjes en origineel gevormde potten met verrassende structuren. Green Energy is een beweeglijk en levenslustig thema dat ons instant energy verzorgt.

Haal de natuur naar binnen

Green Energy fans houden van handwerk, mooie structuren en texturen. Ze zoeken naar contrast om alle items optimaal te laten shinen. We brengen de natuur naar binnen (en buiten) dit seizoen en dat gaat gepaard met fantastische natuurlijke materialen, uitgelaten kleuren en aandacht voor onze planeet. Moeder Natuur is ook jouw moeder.

We zien veel mandwerk en macramées, allemaal met de hand gevlochten van duurzame materialen zoals zeegras. Geglazuurd keramiek en metalen zijn ook thema’s in deze trendstyle van 2019, en als het even kan met bijzondere patronen en dierenafbeeldingen.

trendstyle-van-2019-green-energy
trendstyle-van-2019-green-energy

Deze moet je hebben!

Macramées zijn terug van weggeweest en here to stay. Onze originele en trendy collectie hangers speelt moeiteloos in op de steeds groeiende vraag naar meer groen en jungle feeling in het interieur. De macramé maakt het mogelijk om nog meer mooie potten en planten in je interieur te showen en je eigen urban jungle uit te breiden en te personaliseren. Ze passen perfect om onze potten en hebben allemaal hun eigen eigenwijze en eigenzinnig stijl.

Wow, Yasmijn is een Oriëntaalse schoonheid die je echt wilt hebben! Yasmijn is namelijk zeer bijzonder, ze is met de handgeknoopt door ervaren ambachtslieden, van natuurlijk zeegras. Traditioneel handwerk dus! Een stevige mand voorzien van een waterdichte binnenzijde. Er is keuze uit Green, Grey, Blue en Yellow.

Serie Ivar bestaat uit vier super leuke bloempotjes met bosdieren. Er is een slak, vis, kikker en uil. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de Green Energy kleuren lichtgeel, ice blue en groen.

Square is gemaakt van keramiek en voorzien van een te gekke vierkantjes structuur patroon. Je kunt het patroon zien en voelen en het is ook nog eens extra aangezet met een prachtige sterke glazuurlaag. De Square is een pot op zijn kant en je doet de plant er dus van de zijkant in. Dat maakt hem heel geschikt voor hangplantjes maar ook voor bijvoorbeeld de vensterbank of op de plank waar je niet wilt dat planten de muur raken. Super handig, origineel, kekke bloempot waarmee je toch echt wel een statement maakt.

Tuinfeestje

Je tuin is de plek waar je energie opdoet, waar je oplaadt en je verbindt met de natuur. Ook buiten creëer je met de vrolijkste trendstyle van 2019 zonder moeite een comfortabele en optimistische sfeer. Buiten vinden we, net als in het interieur, verschillende materiaalsoorten en dierenfiguren. Op vakantie in je eigen tuin!

Terug naar de natuur, dat is de bedoeling. Hoe klein of groot je balkon of tuin ook is. Jouw buitenruimte is jouw ontspanningsruimte. En die kunnen we goed gebruiken in deze wereld vol zakelijkheid en stress. Thuis wil je ontspannen en afstand doen van alle drukte en onnatuurlijkheid. Jouw eigen oase, jouw eigen spa. Omring je met planten, bloemen en bomen die jou energie geven. Een sinaasappelboom die een bom van vitamine C is, de geur van lavendel werkt tegen slapeloosheid. En wat dacht je van kruiden zoals oregano, rozemarijn en dille? Het guitige geel van zonnebloemen geeft je levenslust. Alle planten werken lucht zuiverend en ontspannend, dat is bewezen. Verminder stress en laad jezelf op in je eigen groene energie. Hoe meer groen hoe beter!

trendstyle-van-2019-green-energy

Vakantie in eigen tuin

Pure bloempotten worden met de hand én liefde gemaakt van keramiek. Ze worden voorzien van een verbluffende glazuurlaag in opbeurende kleuren zoals Tahiti, Groen en Ocean Blue. Neem het nog een stapje verder en ga voor een Pure met natuurlijk kleurverloop. Super stylish en excentriek!

Bloempot Splash in de kleur roest, neemt je mee op reis naar het rode zand van Uluru in Australië. Ze lijkt te zijn gemaakt van zwaar en verweerd metaal, maar . We zijn weer één met de natuur en gaan terug naar de oorsprong.

Zink is terug van weggeweest. Een prachtig natuurlijk metaal dat zowel binnen als buiten verbindend werkt. Mikan’s stoere koude uiterlijk contrasteert fantastisch met het fijne en charmante van bloemen en planten.

Bij gebrek aan struisvogels, tijgers en olifanten versieren we onze tuin met metalen vogel figuren. Nederland is tenslotte een echt vogelland. Ook in de tuin zien we veel natuurlijk groen en geel. Blauw, grijs en terra zien we terug natuurlijke metalen en keramiek. Voel je de energie al?

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt