TS Collection en Kees Smit Tuinmeubelen introduceren de tuintrends

Naast een fijne tuin of balkon, is het ook erg prettig om een plek te creƫren waar je lekker kunt zitten. Comfortabel loungen of juist lekker lang tafelen. Kies daarom voor Kees Smit Tuinmeubelen en TS bloempotten die passen bij jouw favoriete stijl.

Bohemian Blossom: ‘De wereld is mijn speeltuin.’

Bij deze trend komen natuurlijke materialen naar voren. Duurzaamheid in productie en design en het combineren van allerlei materialen en kleuren zijn belangrijke pijlers. Passend bij deze eigenschappen zijn de tuinmeubelen gemaakt van rope, een outdoor textiel. Dit is een sterke nylondraad met een natuurlijke en eigentijdse uitstraling. Een perfect materiaal voor designvolle tuinmeubelen. De Kees Smit Tuinmeubelen van rope zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, wat weer goed aansluit bij de stijl Bohemian Blossom, waar kleurrijk, natuurlijk en mix & match van verschillende materialen centraal staan. We zien potten in verschillende kleuren, en ook handgeknoopt mandwerk. Bloemen en kleurrijke planten mogen niet ontbreken. In combinatie met een sierkussen met een bijpassende print maak je deze stijltrend helemaal af.

Scandinavian Breeze: ‘Thuis, in de natuur ben ik vrij.’

Strak, duurzaam en met een Scandinavisch tintje, dat zijn de kernmerken van de potten en meubelen die perfect passen bij deze stijltrend. De natuurlijke materialen en matte subtiele tinten zorgen voor een rustgevend effect. Tuinmeubelen gemaakt van hout of aluminium hebben vaak een vintage look en een natuurlijke uitstraling. Door de natuur haar gang te laten gaan, wordt de natuurlijke uitstraling van teakhouten tuinmeubelen versterkt. Er ontstaan barstjes en haarscheurtjes in het hout en naar verloop van tijd zal het meubel een mooie grijze kleur gaan aannemen. Potten passend in deze zen-stijl zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals keramiek en eco-vriendelijk 100% gerecycled kunststof. We zien veel wit, glanzend en mat.

Wild Deluxe: ” Mijn tuin vertelt mijn verhaal.’

Ga jij liever voor wat meer avontuur, maar toch sfeervol en met een luxe uitstraling? Dit zien we terug in de stijltrend Wild Deluxe. Waar bij andere trends verschillende materialen met elkaar gecombineerd kunnen worden, kiezen we hier juist voor contrasterende materialen en diepe sprekende kleuren. Ook souvenirs uit verre oorden kunnen gecombineerd worden met deze stijl, waardoor het geheel een mooie verzameling wordt. Eyecatchers zoals grote glossy okergele bloempotten van keramiek. Tropische planten en grove structuren van geweven tapijt en rotan kaarsenhouders.

Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Binnenkort is het bij Kees Smit Tuinmeubelen in de Experience Stores in Almelo en Amersfoort feest. Het jaarlijkse Het Tuintrend Event wordt gehouden op 29 februari, 1 maart, 7& 8 maart. Het event is aangekleed met TS potten. Maak op een interactieve kennis met het assortiment en laat je inspireren. De Experience route loopt langs verschillende inspiratietuinen, die allemaal zijn ingericht en gestyled op basis van de nieuwste trends.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt