TS Indoor Handmade

Als jij een fan bent van ambacht en natuurlijke materialen, dan vind je de bloempotten uit de TS Handmade collectie vast helemaal te gek. Deze collectie kenmerkt zich door met de hand gemaakte potten in rustige kleuren en matte texturen. Basic potterie, natuurlijk ogend, van de hoogste kwaliteit keramiek en cement. Iedere bloempotserie heeft een eigen verhaal.

Basic bloempotten

Handmade bloempotten hebben een rustieke look en feel, landelijk en stijlvol. Ze zijn de beste basis voor een groen interieur vol karakter. Jaarlijks introduceren we nieuwe designs en kleuren. De meeste series zijn verkrijgbaar in maten van mini tot XL, zodat je het gehele interieur van een stijlvolle basis kan geven. Sommige series zijn zo populair dat ze niet meer weg te denken zijn uit onze interieurs. Let maar eens op als je een rondje door de buurt maakt. Grote kans dat je een TS Handmade pot op een vensterbank tegenkomt.

Welke serie past het best bij jouw stijl? Een elegante ronde bloempot van keramiek, zoals Cresta? Saar, cilindervormige bloempot van cement, past perfect in een industriële omgeving. Klassiek gevormde bloempot Karlijn is smaakvol landelijk met een modieus randje. Esra, met haar eivormige design, laat iedere plant stralen! Kun je niet kiezen? Combineer onze basics naar hartenlust. Zet er gerust een TS Glazed bloempot naast, voor een trendy finish.

Hoe wordt een Handmade bloempot gemaakt?

Iedere serie heeft een eigen verhaal, en wordt op unieke wijze gemaakt. We kiezen de beste techniek bij iedere bloempot. Een groot gedeelte van de TS Handmade collectie wordt in Portugal gemaakt van de beste kwaliteit keramiek klei. In Portugal worden bloempotten traditioneel handgedraaid en geverfd. Een ambachtelijk proces waarin kleine verschillen in kleur en grootte kunnen ontstaan. Dat is de charme van onze Handmade collectie. Het zorgt voor authentieke bloempotten met een buitengewoon karakter.

Een deel van onze Handmade collectie wordt gemaakt met de handpressed methode. Hierbij wordt klei handmatig in een mal gedrukt. De kans op verschillen in grootte is daardoor nihil. Ook de structuur van de potten is vrijwel identiek omdat deze meestal in de mal wordt verwerkt. Behalve bij Amber ! Iedere Amber pot krijgt dankzij deze techniek juist een eigen verweerd effect. Zo zie je weer, iedere serie heeft een eigen karakter en verhaal.

Gebruikerstips

– Deze sticker vind je aan de onderkant van iedere Handmade bloempot.
– Handmade potten zijn nooit 100% waterdicht. Klei is een natuurlijk materiaal dat ademt. Dit is de perfecte leefomgeving voor plantenwortels.
– Met een Lucas inlay maak je iedere pot 100% waterdicht. Zo kun je hem zelfs als vaas gebruiken.
– Handmade potten zijn handgemaakt. Ook al zijn de verschillen klein, iedere pot is uniek in kleur en grootte.
– Pot planten altijd in volgens ons universele inpotadvies. Vul de pot eerst met 1/3 hydrokorrels, voeg dan aarde en de plant toe, druk stevig aan en geef water.
– Pak een pot nooit aan de randen op. Til hem op aan de onderkant om breuk te voorkomen.
– TS Handmade potten zijn gemaakt voor gebruik binnenshuis. Ze zijn onderhevig aan weersomstandigheden.
– Pas op! TS Handmade potten zijn zeer verslavend als je houdt van ambachtelijke en natuurlijke elementen in je interieur.

Onze collectie wisselt continu en wordt steeds up te date gehouden. Dat zorgt ervoor dat de collectie modern en stijlvol is, en ook een mate van exclusiviteit bevat. Het is mogelijk dat bepaalde potten op deze pagina, niet meer worden gemaakt. Zodra de voorraad bij ons op is, hangt het af van de individuele voorraad van de verkooppunten, of een pot nog verkrijgbaar is. Wij hebben uiteraard geen inzicht in die voorraden. We raden je aan om contact op te nemen met het verkooppunt.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt