17 januari 2019

Woontrends van 2019

Een nieuw jaar met nieuwe potten, frisse en verrassende combinaties, passend binnen de nieuwste trends en hypes. Maar wat zijn die nieuwe interieur- en tuintrends? Welke sferen en materialen komen we tegen, welke kleuren zijn dit jaar hot en happening? Je ziet het allemaal in deze drie unieke woonstijlen voor 2019; Green Energy, Fresh Hapiness en Exotic Chic. In welke stijl voel jij je thuis?

Trend styles for 2019 | Woontrends 2019 | Woonstijlen 2019 | Fresh Happiness | TS Collection | Home styles | Interior trends | Interieurtrends

Green Energy

We zijn op zoek naar contact met de natuur. We snakken naar meer en positieve energie. Green Energy is een zonnige woonstijl met feelgood kleuren zoals limoen, geel en groen. Hier en daar vind je blauw- en grijstinten terug als accenten in de potten en accessoires. Het is een uitbundig botanisch gevoel met tropische planten, opgewekte bloemenprints, een tintje Mediterranée en veel functionele decoratie.

Speelse combinaties die we terugzien zijn keramieken potten met vetplanten, manden met citrusboompjes en origineel gevormde potten met verrassende structuren. Green Energy is een beweeglijk en levenslustige interieurstijl die ons instant energy verzorgt.

Green Energy tips

Geglazuurde bloempotten van keramiek zoals Nik and Joyce

Succulenten en cactussen

Citrusboompjes, of een behang met citroenen!

Planten met gele bloemen zoals de Bromelia

Gebruik veel groentinten, wat grijs en blauw en highlight met geel

Exotic Chic

De Exotic Chic woontrend speelt zich af bij een exotische vijver met overdadig groen van waterplanten, grote bladeren en monstera. Rondom de vijver bepalen sierlijke varens en waterdieren zoals vogels en insecten de sfeer. De accentkleuren roze en oranjetinten komen van de natuurlijke sprekende kleuren van waterlelies, Japanse koikarpers en libellen. We zien ook bruin- en zwarttinten terug die voor diepte en een smaakvolle finish zorgen.

Een zeer rijk en weelderige stijl waarin veel gebeurt. Nieuw is het eigentijdse kleurgebruik op keramiek met elegante kleuroverloop. Het zijn de stijlvolle, duurzame materialen als keramiek en gevlochten zeegras die in deze trend het natuurschoon accentueren.

Hoe je deze stijl ‘rocked’

Mooie grootbladige planten zoals de Monstera

Combineer met bloempotten in natuurlijke tinten

Gebruik natuurlijke materialen zoals hout en zeegras

Accentueer met oranje, gele en roze woondecoratie

Trend styles for 2019 | Woontrends 2019 | Woonstijlen 2019 | Fresh Happiness | TS Collection | Home styles | Interior trends | Interieurtrends

Fresh Happiness

Fresh Happiness speelt in op de toenemende vraag naar rust, buitenleven en ambiance in ons moderne leven. We willen het landelijke gevoel op een subtiele manier in ons interieur terugzien, met een romantische, goed georganiseerde basis. We gebruiken subtiele kleuren als basis. Accenten komen van diepere tinten ontleend aan vlinders en bloemen.

Het is een lieflijke woonstijl waar lichte poederkleuren, handgemaakte potten en metalen items in het oog springen. Fresh Happiness combineert de soberheid van het country life met het comfort van het moderne leven en speelt op een stijlvolle manier met materialen en kleuren.

Romantiseer je thuis

Creer een zachte basis met lichtblauw en zanderig roze

Kies matte planten in vergrijsde potten

Ga voor manden met unieke structuren

Decoreer met vlinders, poeder tinten en veldbloemen

Denk lief, zoet en speels

 

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt