Een Indian Summer met Cresta geel

Een nazomer met heerlijk zwoel, zomerachtig weer, dat willen we allemaal. Helaas weet je het in Nederland nooit, het kan maar zo gaan vriezen eind september. Maar maak je niet druk, met onze Indian Summer pot-/plantcombo’s kan de nazomer niet stuk! Rijk okergeel, oranje en roodtinten, tropische planten en handgemaakte producten. Welkom in de Indian Summer.

Energiek okergeel, de kleur van de Indian Summer!

De herfst-wintercollectie ligt nu in de winkels en de hoofdrol is weggelegd voor Cresta okergeel. Oker straalt energie en optimisme uit. Het is een warme kleur die zonder moeite iedere ruimte verlicht met sfeer. Bovendien is okergeel dé kleur van het najaar seizoen 2019/2020. Dit seizoen laten we jullie genieten van brutale oker tinten gecombineerd met rustige natuurlijke ontwerpen die samen een sterke basis vormen.

Saar TS Handmade

“Hallo mijn naam is Saar. Ik ben gemaakt van 100% natuurlijk cement dat met de hand in een mal wordt gedrukt. Mijn concrete look zorgt ervoor dat planten en bloemen nog frisser en levendiger lijken”

Ambachtelijk en ambitieus

De Cresta familie kenmerkt zich door een verscheidenheid aan bloempotten en items van sterk keramiek, voorzien van een sublieme glazuurlaag. De Cresta bloempotten worden met de hand en liefde gemaakt in Portugal. Het is een ambachtelijk, ambitieus product gemaakt van hoogwaardige kwaliteit klei. Dat is prettig voor de plant, het zorgt ervoor dat de aarde en plantwortels kunnen ademen. Ervaren handwerkers verwerken de klei met de handen tot de juiste vorm en grootte waarna de potten worden gedroogd, voorzien van glazuurlaag en de oven ingaan. Dit traditionele proces zorgt ervoor dat iedere bloempot werkelijk een uniek item is. Klei is een natuurproduct dat ademt en poreus is, ook na het glazuren en bakken is een bloempot daarom niet gegarandeerd 100% waterdicht.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt