Informatie

Veel van onze producten zijn met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Een speciaal product verdient een speciale behandeling. Daarom staan er op het etiket iconen die je meer vertellen over de specifieke kenmerken van een product. Volg de tips en richtlijnen op, zodat jouw aankoop zolang mogelijk mooi blijft.

UITLEG VAN DE ICONEN

Potting guide

Hoe pot ik een plant in?

Om pot en plant zo sterk en mooi mogelijk te houden, raden wij deze inpotwijze aan, voor zowel binnen als buiten.

Voor buitengebruik dient een pot een afwateringsgat te hebben. Dek het gat af met een gaasje om verstopping te voorkomen. Met potvoetjes geef je de pot een nog betere afwatering. Voor binnengebruik adviseren we je een passende pot inlay in de pot te plaatsen. Deze beschermt de pot, en het oppervlakte waarop de pot staat, tegen waterschade door lekkage.

  1. Vul de pot/inlay voor 1/3 met hydrokorrels voor goede afwatering.
  2. Vul daarna met de juiste potgrond en de plant.
  3. Druk de plant goed aan en geef water.
  4. Geef de plant altijd water bij de stam. Zo genieten de wortels optimaal van het water, en er kan dan geen water tussen inlay en pot belanden.

TS Indoor

Staat dit icoon op de sticker of etiket van jouw TS aankoop? Gefeliciteerd! Je bent de eigenaar van een uniek handgemaakt product. Dat kan zowel een TS Handmade, TS Glazed, TS Metal als TS Naturals product zijn. We raden je aan om een Lucas inlay te gebruiken om 100% waterdichtheid te garanderen. Het betreft tevens een product gemaakt voor gebruik binnenshuis, dat onderhevig is aan weersinvloeden.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt