Lucas, waterdichte inlays

Ontdek onze flexibele eco-vriendelijke pot inlays. Deze inlays maken alle potten, manden en vazen 100% waterdicht. Gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal en zelf ook 100% recyclebaar. Er zijn 15 verschillende maten verkrijgbaar van 0.3 liter tot 25 liter inhoud, in vaas en pot vorm. Lucas is dé duurzame uitkomst voor al je boeketten en planten. In iedere pot past een Lucas!

Bloemen in bloempotten

Het klinkt zo logisch, bloemen in bloempotten. Maar eigenlijk zetten we nooit een boeket in een bloempot. Een bloempot is van klei, en klei ademt. Dat betekent dat de pot het water zal opnemen en uiteindelijk gaat lekken. Een onderzetter is dan niet voldoende. Maar nu is daar Lucas! Eindelijk kunnen we onze mooie bossen bloemen in bloempotten plaatsen. Maar ook in manden en metalen potten. Speel op safe en koop een Lucas!

15 maten pot inlays

We hebben voor iedere pot en vaas een Lucas. De collectie bestaat uit 15 verschillende maten. Hieronder volgt een lijst met artikelnummers en inhoudsmaten. Zo weet je precies welke Lucas jij nodig hebt.

 

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt