10 februari 2022

Trend 2022; Dark Comfort

‘Come to your Senses’

En dan is daar Dark Comfort. De 3e en laatste stijltrend voor 2022. Last but certainly not least. Een stijl die omarmt, ons bij de kladden pakt en niet meer loslaat. Het dagelijks leven biedt de samenleving een hoop tegenstellingen en tegenstrijdigheden. Dat kan soms donker aanvoelen. Dit gaat tegen de natuur van de mens in, die juist op zoek is naar harmonie. Als een tegenreactie, en misschien zelfs om verdeeldheid te leren aanvaarden, laten we deze toe in onze woonstijl. Stiekem vinden we die disbalans hartstikke interessant. Reflecterend op de samenleving gaan we voor donker, spannend en sfeervol. Met gevarieerde materialen, van luxe en glad tot ruw en robuust, weten we een uitnodigende, uitdagende sfeer neer te zetten. Een eerlijke, veilige maar vooral moedige omgeving, waar je zonder moeite tot bezinning komt. En dat is nou precies wat we nodig hebben komend jaar.

Dit is Dark Comfort

Dark Comfort gaat over contrast, en hoe deze te omarmen. We hebben nu wel door dat niet iedereen hetzelfde is. We kunnen het niet altijd eens zijn, en we kunnen er ook niet hetzelfde uitzien. Laten we al deze verschillen respecteren en naar een hoger niveau tillen. Iedereen is uniek, dat mag gevierd worden! Dat zien we terug in de drie pijlers van de Dark Comfort stijl:

  • contrast speelt de hoofdrol, contrast in kleur, in materiaal, en contrast in vorm en afmeting
  • diepe basistinten zoals donkerblauw, zwart en bruin worden aangevuld met warme geel- en roodtinten
  • de keuzes zijn op zichzelf staand tegenstrijdig, maar als geheel is het resultaat onmiskenbaar warm en comfortabel

Toen de trend eenmaal stond sloegen onze designers en inkopers de handen ineen. Come to your Senses met de Dark Comfort collectie. Ontdek de Dark Comfort trend in jouw groenwinkel.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt