Exclusief en elegant TS Ceramics

De tuin is de plek waar we ontspannen en echt onszelf kunnen zijn. Voor een sfeervolle tuin vol persoonlijkheid ga je op zoek naar een bijzonder item, geen dertien in dozijn bloempot. Echt zo’n bloempot die je koopt voor het leven. Een blikvanger die de tuin karakter geeft. Onze Ceramics collectie presenteert bloempotten met stijl en persoonlijkheid. Tijdloos, of juist trendy, met een verweerde structuur of juist hoogglans glad. Beken smaak en kies de Ceramics bloempot die jouw stijl omarmt. 

 

Welke pot past bij jou?

Een bijzondere pot, net zo uniek als jij.

De TS Ceramics collectie is uitgebreid. Ieder jaar introduceren we nieuwe series, zodat de collectie modern en fris blijft. We hebben potten, vazen, schotels en bowls in vele maten, variërend van 20 centimeter tot 120 centimeter. De primaire kleuren rood, blauw en geel zijn vertegenwoordigd, maar in de ook rustige tinten zoals beige en groen, is er volop keuze. Er is zelfs een speciale terracotta lijn met prachtige matte potten in aardetinten, speciaal voor de liefhebber.
Er zijn ronde potten, vierkante potten en potten met cilinder vorm. Qua design en kleur is er volop keuze, maar één ding weet je zeker. De designs van TS Ceramics potten zijn altijd stijlvol en tijdloos, zodat je er niet zomaar op uitgekeken raakt. Bij het ontwerpen van nieuwe series is dit ook altijd ons uitganspunt. Op deze manier creëren we een waardevol en uniek product dat heel lang meegaat, en dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

 

Exclusief handgemaakt

De TS Ceramics collectie is een exclusieve selectie van bloempotseries, stuk voor stuk met de hand gemaakt, geloof het of niet. De potten worden uit lagen klei opgebouwd en daarna gebakken. Voor geglazuurde potten geldt: als ze afgekoeld zijn worden ze voorzien van een buitengewoon prachtige glazuurlaag, waarna ze nogmaals de oven ingaan. Hierdoor ontstaat een oersterke glazuurlaag die niet alleen prachtig is maar ook kleurvast en slijtvast. Het hoogwaardige keramiek is een echt natuurproduct dat past bij verantwoord tuinieren, zeker als je let op de levensduur.

Een exclusieve bloempot voor het leven

Een TS Ceramics bloempot koop je voor het leven. We begrijpen dat je goed geïnformeerd wilt worden over deze aankoop. Daarom hangt er in iedere Ceramics pot een label met iconen met de speciale eigenschappen van de pot. Hier kun je bekijken wat de iconen precies betekenen. Heb je toch vragen, stel ze dan vooral in de winkel.

TS Ceramics | TS Collection | Bloempotten van keramiek | bloempotten voor buiten | Grote bloempotten | Keramieken bloempotten | Exclusieve bloempot voor buiten

Tips en belangrijke informatie

Het geglazuurd aardewerk in de TS Ceramics collectie kenmerkt zich door gebruiksgemak. Vuil hecht zich niet aan de potten, zo blijft het mooie uiterlijk behouden. Schoonmaken kan simpelweg met een zachte doek.

Bijna alle Ceramics potten zijn voorzien van een drainagegat. Zorg ervoor dat water goed weg kan lopen, zodat de pot met vorst niet kapot vriest. Het beste is om de pot op pootjes te plaatsen.

Let op bij vorst! Laat de pot gewoon staan, verplaats hem niet, dan zal de pot de winter goed doorkomen.

Wil je een leven lang plezier hebben van jouw TS Ceramics bloempot? Lees dan het label met eigenschappen goed door. De informatie vind je hier.

Onze collectie wisselt continu en wordt steeds up te date gehouden. Dat zorgt ervoor dat de collectie modern en stijlvol is, en ook een mate van exclusiviteit bevat. Het is mogelijk dat bepaalde potten op deze pagina, niet meer worden gemaakt. Zodra de voorraad bij ons op is, hangt het af van de individuele voorraad van de verkooppunten, of een pot nog verkrijgbaar is. Wij hebben uiteraard geen inzicht in die voorraden. We raden je aan om contact op te nemen met het verkooppunt.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt