17 februari 2020

Trendstijl Scandinavian Breeze

Scandinavian Breeze is een serene stijl die evenwicht en positivisme uitstraalt en onze fascinatie voor de natuur omarmt. De duinen, de zee, kalmte en rust, een aangename bries op je gezicht. De belangrijkste pijlers in deze trendstijl zijn duurzaamheid, bewustwording en respect voor de natuur. De basis is clean, rustig en helder, met natuurlijke materialen en sober kleurgebruik. Op je eigen bank genieten van de natuur, alle jaargetijden lang, dat is vrijheid!

Thuis, in de natuur ben ik vrij

Scandinavian Breeze haalt buiten naar binnen. De duinen, de zee, kalmte en rust, een aangename bries op je gezicht. Zittend op je eigen bank, genieten van de natuur, alle jaargetijden lang. De belangrijkste pijlers in deze trendstijl zijn duurzaamheid, bewustwording en respect voor de natuur. We gebruiken natuurlijke materialen en kleuren en hergebruiken oude meubels waardoor een kekke mix van strak en vintage ontstaat.

Kleuren en materialen

De basis is clean, rustig en helder in wit, cool gray en lichte grijsblauwe tinten. Accenten vind je in woonaccessoires zoals handgeweven manden, ondoorzichtig glas, texturen van natuurlijke elementen en hier en daar geglazuurde bloempotten. Ook rood- oranjetinten komen terug in enkele elementen en zelfs hier en daar donkerblauw, zwart en diep grijs. Kleuren en structuren die het groen van planten nog groener doen lijken.

Scandinavian Breeze planten

Scandinavian Breeze is een landelijke woontrend met een koele rustige basis. De meeste kleur komt van natuurlijke elementen, planten! We gaan volop voor schaduw liefhebbende kamerplanten zoals Zinkvarens en Kentiapalmen. We kiezen mooi woonplanten met bijzondere bladtekeningen zoals de Calathea Orbifoglia en Scindapsus Pictus. Passend in de trend, zijn ze lucht zuiverend met een groot verfraaiend vermogen. Ze houden ervan in de schijnwerpers te staan, maar niet in direct zonlicht.

© Copyright 2024 - TS collection Realisatie: Stimmt